Muzikaal Zomerkamp voor Kinderen 2011!

Deze zomer biedt Casa da Musica een uniek muzikaal zomerkamp aan voor de Kids van 7 tot 12 jaar.

Vanzelfsprekend zal de centrale topic in deze week vol ontspanning en plezier “Muziek” zijn. Alles draait rond het maken van muziek, het leren muziekinstrumenten bespelen, het zelf creëren van muziek en het ontwerpen van eigen muziekinstrumenten, naast een grote hap spelletjes en activiteiten in de gezonde buitenlucht.

In dit zomerkamp zullen de Kids kennismaken met verschillende instrumenten zoals onder andere Piano, Gitaar, Jembé, Zang. Er zal niet alleen muziek aangeleerd worden, songwriting en musiccomposing komen hier ook aan te pas! Op een creatieve manier zullen samen muziekinstrumentjes gemaakt worden. Met alle vormen van muziek zullen bestaande en zelfgemaakte filmpjes gedubd worden met zelfgecreëerde muziek.

Naast dit alles staan er natuurlijk ook verschillende activiteiten in de buitenlucht op het programma. 
Kortom, de Kids zullen zich volledig kunnen uitleven met hun creatieve muzikale geest in een ontspannen en plezierige omgeving. 

De opvang start reeds om 8u15 en de Kids kunnen blijven spelen na de activiteiten tot 18u00. De activiteiten zelf lopen van 9 tot 17u. Het Muzikale Zomerkamp bedraagt 195eu met zowel muzikale activiteiten, 10-uurtje, lunchpakket als 4-uurtje inbegrepen. Er is een maximuum van 6 Kids per groep om zo een goede begeleiding te kunnen verzekeren.

Er zijn 2 verschillende momenten tijdens de zomer mogelijk om het zomerkamp te volgen:

  • Van maandag 4 juli tot vrijdag 8 juli 2011

OF

  • Van maandag 22 augustus tot vrijdag 26 augustus 2011

Het inschrijvingsformulier voor het zomerkamp kunt u aanvragen via email: info@casadamusica.be