Zangles & Stemvorming

Zangles & Stemvorming voor Kinderen

Veel kinderen denken "ik kan niet zingen"‚ als ze voor het eerst in het middelbaar onderwijs de lessen muzikale opvoeding krijgen. De waarheid is dat ‚"Iedereen kan zingen", net als een instrument spelen kan iedereen leren zijn stem goed te gebruiken. De lessen worden zodanig benaderd dat het kind zingen echt leuk vindt! Door deze intrinsieke motivatie en de leuke omgeving bouwt het zelfvertrouwen op.

Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Zangles & Stemvorming voor Volwassenen

Bouw een correcte zangtechniek op. Deze zanglessen zijn er speciaal voor volwassenen die zich willen verdiepen in het zingen of er graag mee willen starten. Door de persoonlijke aanpak (we werken vooral met privélessen) krijgt iedereen de individuele aandacht die hij/zij nodig heeft. 

In het begin was ik nogal zenuwachtig en onzeker over mijn stem, maar de zangleraar Kenneth stelde mij al gauw gerust. Hij schenkt veel aandacht aan de “toonvastheid”.

Ik heb geleerd dat ik zowel hoger en lager kan zingen dan dat ik oorspronkelijk gewoon ben.

Zingen is voor mij altijd een soort “onder de douche ervaring” geweest, maar na 2 maanden kan ik af en toe al eens zingen voor mensen die ik ken. Het heeft me zelfvertrouwen en een goed gevoel gegeven.

De lessen zijn gewoon super leuk en leerrijk, dus geef ik het zeker nog niet op!
— Sharon Cooleman, Oostende