Succes Verhalen

In de getuigenissen hieronder zie je video's van leerlingen die al heel wat bereikten met hun lessen.
Vertel ons over JOUW doelstellingen met je instrument naar keuze en ontvang nu je gratis proefles.


Vera Dobbelaere In De Grote Post

Vera Dobbelaere zette haar stem op punt tijdens de zanglessen om dan samen met het Jo Arend Combo in De Grote Post in Oostende op te treden (naast andere optredens).

In amper 2,5 jaar tijd van beginner tot gevorderd

Thomas Deckmyn was één van de eerste leerlingen die les begon te volgen bij onze gitaarschool in augustus 2008.
Hij speelde nog maar amper 2 maand gitaar en zocht toen vooral begeleiding in het vinden van het juiste slagritme en het uitvoeren van barré-akkoorden.

Ondertussen speelt Thomas heel vlot verschillende nummers van zijn idolen in rock- en bluesmuziek, improviseert vlot solo's (zoals je ziet in de video hieronder), is ritme-gitarist in een rockband en blijft tot op de dag van vandaag bijleren en verbeteren:

Otice krijgt het Kuipke stil

Valentine zingt Edith Piaf

jonge leerling speelt gitaar en zingt

De jonge Michelle Gal begon in 2010 met lessen in onze gitaarschool. Ze kon al wat akkoorden op gitaar en was zich toen al aan het toeleggen op het zelf schrijven van nummers. Na het volgen van de gitaarlessen begon ze ook aan de zanglessen. Op zestienjarige leeftijd schrijft ze nu haar eigen songs en zingt ze die terwijl ze gitaar speelt.

Belgium's Got Talent Auditie Seppe Herreman

Leerling Seppe Herreman startte in september 2011 met de zanglessen. Hij werd in 2012 geselecteerd voor Belgium Got Talent en koos voor zijn auditie voor een song van zijn favoriete artiest Christina Aguilera.

Hieronder vind je de youtube video van zijn auditie voor de jury van Belgium's Got Talent, waar hij naast als eerste kandidaat uit de geschiedenis van de show een bis-nummer mocht zingen:

Ook krijg hij in februari 2013 de kans om de studio in te gaan en zong hij de song 'Soulmates' in op het debuut-album van Leidinggevend Directeur van Casa da Musica Antony Reynaert.

Leerling van de gitaarschool vertelt over zijn lessen

Dries Pottevijn startte rond mei 2009 met de lessen na een 3-tal maand gitaar te leren via zelfstudie. In de video hieronder speelt Dries verschillende Rock en Bluessolo's, na amper anderhalf jaar spelen! Beluister Dries zijn gitaarspel (en zie hem ook spelen) in volgende video: