Muziekkampen Voor Kinderen - Zomerkampen West-Vlaanderen

Na enkele geslaagde zomerkampen zijn we er dit jaar terug met ons Kids Bandcamp!

kids bc 2015.jpg

Spelenderwijs de wondere wereld van muziektheorie verkennen en deze kennis onmiddellijk in echte muzikale vaardigheden omzetten; dat is waar we naar werken tijdens het ‘Kids Songwriting & Band Coaching Kamp voor kinderen. De kids leren onder andere hun eigen nummers schrijven waarna we ze samen uitwerken in een band met verschillende instrumenten zoals drum, gitaar, basgitaar, zang, etc.

Zo leren de kinderen niet enkel proeven van het bespelen van verschillende instrumenten, ze leren ook in een echte muzikale omgeving functioneren en samenwerken met andere muzikanten en leeftijdsgenoten. Samenwerking en creativiteit zijn dan ook de pijlers van dit zomerkamp, waar de kinderen op een andere manier leren omgaan met hun instrument en elkaar.

muziekkamp casa da musica.jpg

Praktisch

Datum Kids Bandcamp zomer 2017 : maandag 10 tot vrijdag 14 juli telkens van 13u00 tot 17u00
Locatie : Gitaar Training Studio, Casa da Musica – Groentemarkt 17a, 8400 Oostende.

Let op, als leden van Casa da Musica – Gitaar Training Studio krijgen jullie voorrang op de inschrijving en is dit dus een “voor-inschrijving” het kids bandcamp wordt pas definitief geopend voor het grote publiek op zaterdag 1 april. Zorg dus zeker dat je jouw plaatsje voor die tijd gereserveerd hebt.

OMDAT WE WERKEN MET KLEINE GROEPJES ZIJN PLAATSEN BEPERKT!

Instrumenten: zang, gitaar, piano, drum en basgitaar

Lesgeld: 247 euro te vereffenen op reknr. BE35 7350 4375 1937 met vermelding “naam + kids bandcamp + instrument”.

Inbegrepen: 5 dagen workshops (4 uur per dag), studiebundel praktische muziektheorie en songwriting voor kinderen en een dagelijks vieruurtje.
Piano's en drumstel staan ter beschikking in de school, (bas-)gitaristen brengen hun eigen instrument mee.

Inschrijven kan via email op info@casadamusica.be of telefonisch op 0486/37.97.61 en worden definitief bevestigd na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

In de video hieronder zie je de kids uit een vorige editie van het kids bandcamp in hun bandje spelen die ze tijdens het zomerkamp vormden (met Seppe Herreman die het later tot de finale van Belgium's Got Talent zou schoppen):

OMDAT WE WERKEN MET KLEINE GROEPJES ZIJN PLAATSEN BEPERKT!

Inschrijven kan via email op info@casadamusica.be of telefonisch op 0486/37.97.61