Muzieklessen voor Volwassenen te Oostende

Droom je ervan (beter) Muziek te Leren Spelen, maar Ontbreek je de Tijd?

!gitaarleraar 2.jpg

Het is frustrerend om een instrument te willen leren, maar je te realiseren dat je nooit genoeg tijd zult kunnen vrijmaken om op regelmatige basis les te volgen. Misschien heb je reeds jezelf te proberen onderwijzen, enkel maar om te besluiten dat een overdaad aan ongestructureerde informatie niet is wat je nodig hebt om echt goed te leren spelen. Of misschien heb je zelf al lessen genomen bij een leraar, enkel maar om te besluiten dat je les na les nieuwe informatie kreeg, maar geen echte vooruitgaan maakte.

Muzieklessen op Maat voor Volwassenen

Onze lessen stellen je in staat je druk schema te combineren met het leren van een instrument. De lessen zijn er voor iedereen die muzikaal wilt bezig zijn (van 8 tot 88 jaar). Je leert niet enkel een repertoire van liedjes aan leggen op je instrument, maar je leert alle nodige technieken, theorie, die je nodig hebt om je instrument te leren beheersen in de stijl die jij wilt spelen.

“Ik ben volledig van nul begonnen.”

Gezien m’n leeftijd (41) zou je het een midlife crisis kunnen noemen, wie weet?
Feit is dat ik al jaren tegen vrienden en familie verkondig dat ik ‘ooit nog eens’ een muziekinstrument zou willen leren spelen.

De klassieke vorm van lesvolgen (muziekschool) was echter niet te combineren met werk en gezin en daar m’n zoontje al gitaarlessen volgde bij Casa da Musica heb ik m’n stoute schoenen aangetrokken en ben ik eind januari gestart met piano bij Kenneth, een half uurtje per week.

Ik ben vollédig van nul begonnen, kende niks van notenleer (ik kon zelfs de ‘do’ niet aanwijzen op het klavier), maar ben aangenaam verrast van wat ik nu na 3.5 maanden al kan spelen. Als ik Kenneth hoor spelen, dan ben ik me bewust van de lange weg die nog af te leggen is, maar ik doe het enorm graag en ik hoop dat ik nog veel progressie kan maken (‘Koningin Elisabethwedstrijd, here I come’!).
— Birgit Steketee, Gistel


Bouw Je Zelfvertrouwen Op

In een ontspannen, doch gedreven leer je op je eigen tempo je instrument bespelen. Er zijn zowel lessen in groep als volledig privé mogelijk. Speel je al op een gevorderd niveau? Of start je nog maar net op je muzikaal avontuur? Je werkt samen met je leraar aan precies wat je wilt kunnen.
 

Verlies Geen Tijd

Met een leraar werken is de snelste en plezierigste manier om je instrument te leren bespelen. Zo zorg je er ook voor dat je geen tijd verliest door eindeloos op zoek te gaan naar oefeningen en songs die je niet vooruithelpen.
 

Maak Kennis met Je Nieuwe Leraar

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Vertel ons over je achtergrond, doelstellingen en dromen met je instrument en ontvang nu je gratis proefles. Deze proefles gaat individueel door en is volledig vrijblijvend.