"Ik kan het iedereen aanraden!"

casa da musica pianoles.png

Ik heb voor de 1e maal op een piano gespeeld toen ik 7 jaar was. Het feit dat ik geen muziek ( noten ) kan lezen heeft er voor gezorgd dat ik jaren, jaren op hetzelfde niveau ben blijven zitten. Ik kon wel bepaalde nummers spelen maar was verplicht om die vlekkenloos van buiten te leren op het gehoor. Al bij al niet simpel, laat staan om er een akkoord bij te verzinnen ( ik wist niet eens wat een akkoord was ). Jaren gingen voorbij en van spelen kwam steeds minder in huis, de motivatie was zoek. Toen hoorde ik van casa di musica in Oostende, wij leren jou je instrument bespelen zonder kennis van notenleer. Ironisch of niet maar het klonk als muziek in de oren.
 
Ik krijg momenteel al een 4 tal maanden les & had nooit durven dromen dat ik zo snel zou vooruitgaan. 1 x in de week 30 minuten & telkens is dat halve uur een openbaring. Het mooiste aan Casa Da Musica vindt ik de opvatting van muziek, de leraars weten zéér goed dat muziek voor het grootste gedeelte bestaat uit gevoel. Ze weten perfect wat je exact nodig hebt, niet meer en niet minder. Gaandeweg & op een zeer prettige manier leer je écht piano te spelen. Ikzelf hou van oldie's & hits ( Elton John, The Beatles, etc. ) allemaal geen probleem de mensen van Casa weten precies hoe ze deze op jou moeten overbrengen. De sfeer waarin er wordt lesgegeven is buiten de verplaatsing net zoals je ze thuis zou krijgen.
Heel gemoedelijk op een aangepast niveau & vooral ontspannen. Ik had nooit durven denken dat ik in 5u piano les 10 akkoorden vlekkenloos van buiten zou kennen. Genoeg voor een 1000 tal liedjes.
 
Ik kan het iedereen aanraden om hier muziek te komen volgen.

- Declerck Jorgen, Leffinge